Kastepäivät toteutetaan Helsingissä paikallisseurakunnissa, seuraa Kirkko ja kaupunki -lehteä sekä seurakuntien internetsivuja
www.helsinginseurakunnat.fi.

Seuraavat kastepäivät Helsingissä järjestetään:

La 20.11.2021 klo 11-17 Kastepäivä REDIn Sillalla

Lähestyykö ristiäiset tai onko lapsesi jäänyt kastamatta? Haluaisitko järjestää hieman erilaisen ja varmasti ikimuistoisen kastetilaisuuden? Kastepäivä on helppo ja mutkaton mahdollisuus järjestää kaste lapselle. Päivä on maksuton, ja seurakunnat ja REDI tarjoavat kakkukahvit. Silta on Kallion ja Paavalien seurakuntien sekä Jouluradion yhteinen tila kauppakeskus REDIn toisessa kerroksessa. Päivään ovat tervetulleita kaikki riippumatta siitä, mihin seurakuntaan kuulut. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.11.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
‍Pyry Paananen, seurakuntapastori, Kallion srk. p. 050 599 5300, pyry.paananen (at)evl.fi

Elina Pöysti, seurakuntapastori, Paavalin srk, p. 050 380 4183 elina.poysti (at)evl.fi


Su 5.12.2021 klo 13-16 Kastepäivä Kallion kirkolla

Lapsen, kummien ja vanhempien lisäksi ristiäisiin ovat tervetulleita myös sisarukset, isovanhemmat ja muut lapsen läheiset. Ajanvaraus tapahtuu soittamalla tai laittamalla sähköpostia virastolle (p. 09 2340 3600, kallio.srk 8at) evl.fi). Kasteen toimittava pappi soittaa sinulle varauksen jälkeen, jolloin voitte sopia tarkemmin käytännön järjestelyistä. Kirkolta voi kysyä myös kastemekkoa lainaan. Kirkolla on tarjolla kakkukahvit ja lapsille muitakin herkkuja. Lisätietoja: Kaisa Hirvonen, lasten ja perheiden pappi, p. 050 353 1156, kaisa.hirvonen (at) evl.fi

___
Kastepäivä on mukava ja mutkaton tapa järjestää ristiäiset minkä ikäiselle lapselle tahansa. Kaikki on valmista kastepuvusta kakkukahveihin, jotka seurakunta tarjoaa. Päivä on maksuton ja avoin kaikille.

Sydämellisesti tervetuloa!

Kastepäivä on mutkaton ja maksuton tapa järjestää iloinen juhla. Voit tuoda kastettavaksi vauvan, taaperon tai isomman, alle 15-vuotiaan lapsen.


Jos sinulla on kysyttävää kastepäivästä, ota yhteyttä: eeva.salonen (at) evl.fi

Om du har frågor om dopdagen, kontakta eeva.salonen (at) evl.fi


Tietoa kasteesta ja ristiäisten järjestämisestä: pienelleparasta.fi Information om dop enbartdetbasta.fi


Palaute – kerro miten onnistuimme Kastepäivässä