Seuraava Kastepäivä Helsingissä su 24.9.2017, Espoossa syksyllä 2017

Pääkaupunkiseudun kirkoissa järjestetään kerran pari vuodessa Kastepäivä, joissa iloinen asia on tehty mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi.

Voit tuoda Kastepäivään kastettavaksi pienen tai isomman lapsen. Samasta perheestä kasteelle voi tulla myös useampi lapsi. Seurakunta tarjoaa kauniit puitteet ja kakkukahvit.

Seuraava yhteinen kastepäivä Helsingissä on sunnuntaina 24.9.2017. Espoossa seuraavat Kastepäivät ovat syksyllä 2017 Leppävaaran ja Olarin seurakunnissa. Lisätietoja on tulossa myöhemmin.

  • Kannattaa muistaa, että kastettavan lapsen toisen huoltajan on kuuluttava kirkkoon. Eikä haittaa, vaikka kumpikin kuuluisi. :)
  • Lähtökohtana on, että kastettavalla pitää olla kaksi kirkkoon kuuluvaa kummia. Ole rohkeasti yhteydessä seurakuntaan, vaikka kummeja ei olisi helppo löytää. Tarvittaessa myös yksi kummi voi riittää.

Tutustu myös tähän: kastevirret.fi

#kastepäivä #suuremmansuojassa


Dopdagen i Helsingfors

Barn i alla åldrar är välkomna till Dopdagen – från småbarn till barn i skolåldern. Vi bjuder på en vacker miljö för händelsen och kaffe med tårta. Du kan också bjuda in släkt och vänner.

Dopdagen firas är ett samarbete mellan de finska och svenska församlingarna.

Dopdagen i Vanda

Dopdagen är en glad, prestationsfri fest. Du kan hämta ett mindre eller ett större barn för att döpas. Du kan även bjuda in barnets närmaste vänkrets. Församlingen bjuder på utrymmet samt på kaffe och kaka.

#dopdagen

Läs mera

-----------------------------------------------------

Palaute – kerro miten onnistuimme Kastepäivässä